A modern workplace for British Land

HÛT Architecture worked with Clippings to transform a corporate office building into a colourful, contemporary office for British Land in London.

#CreatedwithClippings

Project summary

  • HÛT used the Clippings catalogue for product research and creation of mood boards
  • End client reviewed ideas and give feedback on platform
  • Consolidated delivery and on-site installation

HÛT Architecture was asked to redevelop a multi-use building consisting mainly of office and co-working space.

The turn-around needed to be fast. That's why delivery and installation of the project required an uncomplicated and efficient approach to design, styling and furniture selection.

The sed the Clippings platform to discover products, manage their product selection, present and get feedback from their client.

"The transparent nature of Clippings allowed the client to instantly understand lead times, cost and fabric options, vastly streamlining the selection process."
Rachel Eccles, Associate Director at HÛT
“Working with Clippings streamlined the furniture selection process by amalgamating a huge number of brands in a single, intelligent interface. Items can be ‘clipped’ from external sources and added to a project, reducing the time taken to source potential products – a huge benefit to HÛT.”

Photography: Emanuelis Staisaitis

Let's talk about your project

Get your personal introduction to our platform and procurement services.